Manuel Berza

Coaching & Consulting

Să reușesc? Să îndrăznesc?

Sunt întrebări și provocări care m-au urmărit multă vreme și a căror răspuns, de fapt, îl știam. Sunt semne de întrebare care m-au dus pe un drum de creștere, de autocunoaștere, pe un drum la capătul căruia … îndrăznesc să reușesc!

Cum am ajuns aici?

Prin programe de coaching, consultanță, formare profesională, prin dezvoltare personală, descoperire și autodezvoltare.

Printr-un proces pe care l-am trait intens, l-am conștientizat și pe care acum îl înțeleg ca pe un traseu necesar.

Un traseu de cunoaștere fără de care nu aș fi înțeles.

Un traseu de dezvoltare fără de care nu aș fi crescut.

Un traseu al învățării fără de care nu aș fi descoperit SUCCESUL!

Mi l-am dorit?

DA.

Mi-am dorit acel succes care te face să zâmbești dimineața, care îți dă motive să te bucuri în fiecare zi, care se poate numi- împlinire, fericire sau iubire.

Cum am reușit?

Prin traseul de creștere și dezvoltare, prin încercări, prin experiențe acumulate și oameni de la care și alături de care am învățat.

Acum e rândul să îndrăznim împreună!

Am sintetizat acest traseu în cursuri și consultață care să te ajute să crești.
Care să îți ofere curajul de a îndrăzni și curajul de a nu o face singur.

Sesiunile de coaching m-au ajutat să îmi găsesc job-ul de astăzi. M-au motivat să-mi actualizez CV-ul, să stabilesc interviuri să îmi setez atitudinea necesară.În tot acest proces Manuel a fost alaturi de mine,incurajându-ma,motivându-mă, ceea ce a contat extrem de mult.

Alexandru Drăgan

Am fost consiliat de către Manuel în momentul în care mi-am pierdut job-ul. Datorită sesiunilor de coaching am dezvoltat un plan de acțiune cu resursele și opțiunile pe care le aveam disponibile. Astăzi am un job nou și o altă perspectivă asupra vieții. Manuel m-a ajutat să conștientiz multe lucruri despre mine și să schimb obiceiurile care erau nocive.

Daniel Teirau

Foarte util a fost ajutorul lui Manuel pe partea de consiliere și dezvoltare a echipei de management Mac Mac. Dar cel mai important este aportul adus pe partea de recrutare a angajatilor cei mai motivati pentru firmă.

Mac-Mac Iasi

Clienți